Air4Live

Het airhygiene-systeem van Air4live verzorgt dé duurzame oplossing voor volledig schone zuivere binnenlucht. Schone lucht draagt bij aan een gezonde leefomgeving.

 

Weg met: 

  • Fijne stofdeeltjes, pollen, huidschilfers,
  • Stank, rook,
  • Chemische (schadelijke) luchtjes,
  • Bacteriën (o.a. MRSA, E-Coli, Streptokokken),
  • Virussen (o.a. griep), schimmels, *sick building syndroom, sneeze-effect ,
  • Deeltjes welke allergieën beïnvloeden,
  • Andere luchtjes

 

Air4Live

Het door air4live toegepaste airhygiene-system zorgt dat schone zuivere gezonde lucht in gebouwen wordt ingeademd. Dit door de natuur letterlijk binnen te brengen, in het systeem van Vollara welke we toepassen, worden natuurlijke processen van luchtzuivering veilig en duurzaam nagebootst. Normale filtersystemen filteren alleen de grove deeltjes uit de lucht. Het airhygiene-system gaat verder waar de gebruikelijke filtersystemen stoppen.

 

De in het AIRHYGIENE-SYSTEM toegepaste techniek schakelt eenvoudig en efficiënt alle negatieve factoren om daarmede een goed leef –en werkklimaat te creëren. Het werkt in fracties van seconden en zet de vervuiling onomkeerbaar (dus blijvend) om in geurloos zuurstof en waterstof. De in het AIRHYGIENE-SYSTEM toegepaste techniek maakt gebruik van vijf verschillende technologieën om de lucht volledig te zuiveren. Dit op dezelfde manier waarop het buiten in de natuur gebeurt.

 

Het AIRHYGIENE-SYSTEM maakt gebruik van: 2 soorten ionisatie, indirect UV-C licht (100% onschadelijk voor mens, dier en plant), een katalysator om zuurstof te maken, onschadelijke oxidanten om microbiële aantastingen aan te pakken.

   

UVX licht

 

Volledig schone zuivere lucht wordt actief bij de mensen gebracht en nagenoeg alle gezondheid belastende factoren worden uitgebannen. Niet alleen in de lucht maar ook op oppervlakken worden de problemen nagenoeg geheel geëlimineerd. Dit omdat de gebruiker van gebouwen alsmede het resultaat van uw bedrijfsproces centraal moeten staan.

 

"UVX licht wordt al jaren toegepast in de levensmiddelenindustrie en in de gezondheidszorg. Dit doodt echter alleen de bacteriën die direct in contact komen met de lichtstralen en heeft geen effect op geuren."

 

De in het airhygiene-system gebruikte techniek maakt gebruik van radiant catalytic ionisation welke door de universiteit van Winconsin is ontwikkeld in opdracht van de NASA om astronauten veilig hun ruimtereizen te kunnen laten maken. Het systeem van fotokatalisatie (vanuit ultraviolet licht op drie frequenties) maakt daarbij tevens gebruik van edelmetalen, zuurstof en luchtvochtigheid om vriendelijke oxidanten te creëren om daarmee de omgeving en lucht te volledig te reinigen. De PCO technologie creëert een waterstofradicaal die veel effectiever en sneller werkt dan ozon als een oxidant en veel effectiever is dan waterstofperoxide. Daarnaast zorgt het systeem op natuurlijke wijze voor ionisatie van luchtdeeltjes waardoor ze aan elkaar hechten, zwaarder worden en allemaal uit de lucht vallen.

 

Dit unieke combinatie van deze genoemde systemen binnen ons airhygiene-system is uiterst effectief hetgeen blijkt uit de vele onafhankelijke testen (ook een uitstekend TNO-test) welke elders op onze site gevonden kunnen worden.