Hondentrimsalon

Op zaterdag 14 december 2019 opent Ina Kruize (Ina’s walk-out) de deuren van haar eigen trimsalon. Na een jaar hard werken staat alles klaar om aan de slag te gaan. Serge Gaus van (Gaus Geleide -& hulphondenschool) zal de salon openen. Vaste klanten en hondenliefhebbers kunnen de gehele dag het resultaat komen bekijken.

De afgelopen twee jaar kreeg Ina steeds vaker van haar vaste klanten de vraag: Ina zou je mijn hond ook kunnen wassen of trimmen tijdens mijn vakantie? Toen ze dit jaar noodgedwongen moest stoppen met haar baan in de zorg, was dat de start van een nieuw project. 

 

De combinatie met de dagopvang is uniek

De combinatie met de dagopvang maakt deze salon uniek. Ina vertelt: “Mensen kunnen in de ochtend hun hond bij ons komen brengen en aan het einde van de dag weer ophalen. Mensen met een drukke baan besparen hierdoor tijd omdat ze geen extra afspraak voor de trimbeurt hoeven te maken. In de salon zelf creëer ik rust. Het welzijn van de hond staat voorop.”

 

Ina vervolgt: zelf ga ik mij specialiseren in de Golden doodles. Dit doe ik door het volgen van workshops. De overige tafels worden verhuurd aan trimmers uit de regio die op ZZP-basis werken. Dit kan voor een vaste dag in de week of structureel voor een langere periode. Iedereen die in de salon werkt is gespecialiseerd in het trimmen van honden.” 

 

De salon beschikt over alle moderne apparatuur. Voor honden met gewrichtsproblemen hebben we een droogcabine met infrarood lampen.